
IL RISTORANTE
Su una delle pareti della sala da pranzo campeggia l’enorme stampa del ‘600 raffigurante l’albero genealogico della Famiglia Piccolomini.
Enea Silvio Piccolomini, nativo di Pienza, uomo simbolo del Rinascimento Italiano, divenne Papa con il nome di Pio II.
Per la ristorazione si utilizzano in parte i prodotti aziendali “biologici “: carne e salumi di maiale di cinta senese, vino, olio extravergine di oliva.
La cucina è semplice, ma molto curata e saporita, come è nella tradizione contadina toscana.

THE RESTAURANT
Hanging on one wall of the dining room is a huge print from the 17th century representing the Piccolomini family tree. Enea Silvie Piccolomini, better known as Pope Pio II, one of the symbols of Italian Renaissance, was born in Pienza.
The culinary offer consists partly of local “organic” products: meat and salami made of Cinta senese (Tuscan pork with white belt), wine, extra virgin olive oil. Sant’Anna’s gastronomy is simple but very tasty and refined, as is the rule with traditional Tuscan country cooking.